Αργεντινή

Ξεκινώντας το ταξίδι σας  από το Μπουένος ‘Αιρες , το «λιμάνι των καλών ανέμων» , μπορείτε να περιπλανηθείτε στην ενδοχώρα της Αργεντινής. Από την περιοχή Iguazu, στα σύνορα με την Παραγουάη μέχρι και τη Γη του Πυρός !

Περιπλανηθείτε στις γειτονιές της πρωτεύουσας : στα πολύχρωμα στενά της Boca μέχρι το San Telmo , τη γειτονιά από όπου ξεκίνησε το tango .Aλλά και στο Puerto Madero , φτωχική κάποτε γειτονιά στο λιμάνι του Μπουένος όπου σήμερα έχει μετατραπεί στη hype γειτονιά της πόλης .

Και απο εκεί και πέρα ο δρόμος είναι μεγάλος, και οι επιλογές πολλές..

Στο Βορρά οι εντυπωσιακοί καταρράκτες στην περιοχή Iguazu.

Στη μέση της χώρας μπορείτε να επισκεφθείτε την Cordoba, φοιτητούπολη και γνωστή για την ισπανική αποικιακή της αρχιτεκτονική και τη γειτονική Mendoza , διάσημη για τις outdoor δραστηριότητές της όπως το rafting και το hiking.

Ταξιδεύοντας προς νότια συναντάτε το Puerto Madryn ,ιδανικό μέρος για whale watching ειδικά την περίοδο από Ιούλη μέχρι Σεπτέμβρη. Λίγο πιο κάτω  βρίσκετε το Bariloche , οι .. Άλπεις της Αργεντινής με ένα απο τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Αργεντινής.

Τέλος , στο νοτιότερο κομμάτι της Αργεντινής θα απολαύσετε την απόκοσμη ομορφιά της Παταγονίας. Εισαγωγή στο ταξίδι αυτό είναι η περιοχή El Calafate , όπου μπορείς να επισκεφθείς το διάσημο  παγετώνα Perito Moreno και να περπατήσεις πάνω σε αυτόν ! Και εαν αγαπάς τους παγετώνες επισκέψου το Glaciers National Park . Tελευταίος σταθμός η Ushuaia , το νοτιότερο άκρο της χώρας αλλά και ολόκληρου του κόσμου, όπου απο εκεί θα μπορέσεις να ξεκινήσεις την κρουαζιέρα σου για την Ανταρκτική !

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στην Αργεντινή. Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια , τις εσωτερικές σου μετακινήσεις με αεροπλάνο , τη διαμονή σου καθώς και κάποιες εκδρομές.

Επικοινώνησε μαζί μας για να ταξιδέψουμε μαζί !

GALLERY

SHARE

TAGS