Κούβα

The Malecon ,  Havana Vieja , Cayo Coco , Baracoa και άλλα εξωτικά και κοσμοπολίτικα μέρη περιμένουν τον επισκέπτη στην Κούβα .

Ξεκινάμε το ταξίδι στην Αβάνα , με όλη τη φημολογία που την περιστοιχίζει .. Ο παραλιακός δρόμος της Malecon , το μαυσωλείο του Τσε ,το φρουριο του Morro   Castle στη λίστα που θα επισκεφτεί ο ταξιδιώτης , ενώ κάπου στο βάθος θα ακούγονται τα τραγούδια των Buena Vista Social Club .

Αφήνοντας πίσω την πρωτεύουσσα , ο ταξιδιώτης έχει να επιλέξει προς τα που θα κινηθεί . Οι πιο τουριστικές επιλογές είναι το Varadero , με τα all inclusive ξενοδοχεία του, το εθνικό πάρκο Valle de Vinales , καθώς και η τραγουδισμένη Santa  Clara στο κέντρο του νησιού.

Από την άλλη πλευρά του νησιού, στο ανατολικότερο άκρο ,συναντάς την πρώτη πρωτεύουσσα της Κουβας to Santiago de Cuba , ανάμεσα στα δυο εθνικά πάρκα , Parque de Turtino και Parque de Baconao .

 

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στην Κούβα . Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια και  τη διαμονή σου εκεί , αλλά και την ιδιωτική ασφάλεια που είναι απαραίτητη για την έκδοση βίζας .

Επικοινώνησε μαζί μας για να ταξιδέψουμε μαζί !

 

GALLERY

SHARE

TAGS