Αίγυπτος

Πυραμίδες , το αίνιγμα της Σφίγγα, βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας αλλά και κρουαζιέρες στο Νείλο. ‘Aιγυπτος εξωτική – τα μεγάλα παζάρια του Καίρου και η Αλεξάνδρεια του Καβάφη να συνθέτουν το μύθο της. 

Το ταξίδι ξεκινάει στην πρωτεύουσσα της Αιγύπτου. Βόλτα στην πλατεία Ταχριρ, εκεί  από όπου άνθησε η Αραβική  Ανοιξη και επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης  όπου θα χαθείς ανάμεσα στα 120.000 εκθέματα που στολίζουν το μουσείο ! Οι Πυραμίδες της Γκίζα είναι από τα πιο παλιά σωζόμενα εκθέματα της ανθρωπότητας και σαφώς οι πιο διάσημες πυραμίδες και σε περιμένουν να τους αφιερώσεις – τουλάχιστον – μια ολόκληρη ημέρα.

Αν δε χόρτασες από το  Κάιρο και τα περιχωρά του, μπορείς να συνεχίσεις στην Αλεξάνδρεια για τις λογοτεχνικές σου βόλτες στη Βιβλιοθήκη ή μπορείς να ταξιδέψεις μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα και στο θέρετρο  Νταρ Ελ Σαλάμ ,παγκόσμια γνωστό για τον καταδυτικό του τουρισμό.

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στην Αίγυπτο.Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια και  τη διαμονή σου εκεί .

Επικοινώνησε μαζί μας  για να ταξιδέψουμε μαζί !

GALLERY

SHARE

TAGS