Μαρόκο

Mαρακες, Τανγκέρη, Φεζ και Καζαμπλάνκα .. Και μόνα στο άκουσμα των εξωτικών αυτών ονομάτων έρχεται και η επιθυμία για ένα ταξίδι στο Μαρόκο . Στο Μαρόκο με τις χίλιες και μια νύχτες, τα πολύχρωμα παζάρια, τα όρη του Άτλαντα που άγρια περιμένουν να τα τιθασεύσεις.

Το ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει από το Ραμπατ,πρωτεύουσσα της χώρας. Αφέσου στο να χαθείς στα δαιδαλώδη σοκάκια της Μέδινα,και στα πολύχρωμα παζάρια,λιγότερα τουριστικά από αυτά στην υπόλοιπη χώρα.

Κατηφορίζοντας προς το Νότο,συναντάς το Μαρακες γνωστό και ως η «κοκκινη πόλη» . Γνωστό για διάσημη πλατεία του Djemaa el Fna,από τις πιο πολυσύχναστες σε όλόκληρη την Αφρική όπου οι μικροπωλητές εναλλάσονται με τους καλλιτέχνες του δρόμου.Η πλατεία αυτή φημίζεται και για τη γαστρονομία της,όπου πάντα ξεχωρίζουν το κους κους κ το τανζιν.

Στο Μαρόκο οπωσδήποτε θα πρέπει να επισκεφθείς την πόλη Chefchaouen, γνωστή για τα γαλάζια σπίτια της, να κάνεις trekking στα Όρη του Άτλαντα και φυσικά να απολαύσεις την τοπική τους γαστρονομία , όπου μπορείς να τη γευφθείς στα παζάρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. 

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στο Μαρόκο  . Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια και  τη διαμονή σου εκεί .

Επικοινώνησε μαζί μας  για να ταξιδέψουμε μαζί !

GALLERY

SHARE

TAGS