Μεξικό

Η εισαγωγή στην Κεντρική Αμερική. Μέξικο ,χαοτικό που εκτείνεται από τα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την πολυτραγουδισμένη Tijuana μέχρι την πόλη Chetumal στα σύνορα με το Belize ,και την περιοχή Chiapas στα σύνορα με τη Γουατεμάλα .

Πρώτη στάση η πόλη του Μέξικου, μια απο τις πιο πολυπληθείς πόλεις του κόσμου διάσημη για το ιστορικό της κέντρο όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός αλλά και απομεινάρια από ενα ναό των Αζτέκων.

Οι πιο κοντινές αποδράσεις είναι στην πόλη Puebla, όπου απαραίτητα θα πρέπει να δοκιμάσετε το τοπικό φαγητό «mole poblano» που λέγεται ότι ξεκίνησε απο εκεί , και η πόλη Taxco με τον εντυπωσιακό ναο Santa Prisca .

Kινούμενοι βορειοδυτικά συναντάμε την περιοχή  Teotihuacan όπου χρονολογείται απο το 100 πχ με κύριο αξιοθέατο την πυραμίδα του Ήλιου και της Γης , από την εποχή των Αζτέκων .

Στο ανατολικότερο άκρο της χώρας υπάρχουν και τα τουριστικά θέρετρα .Το Cancun και το Puerto Escondido βρίσκονται στον κόλπο του Μεξικού, καθώς και το Tulum διάσημο για τις παραλίες του . Πολύ κοντά μπορείτε να επισκεφθείτε το Chichen Itza  , μια από τις πιο σημαντικές πόλεις των Μάγια . Αφήνοντας για το τέλος επίσκεψη στη Merida  ,όπου χτίστηκε πάνω στα απομεινάρια αρχαίας πόλης των Μάγια .

 

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στo Mεξικό . Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια , τις εσωτερικές σου μετακινήσεις  και τη διαμονή σου εκεί .

Επικοινώνησε μαζί μας για να ταξιδέψουμε μαζί !

GALLERY

SHARE

TAGS