Πορτογαλία

Πορτογαλία μαγική, με τα fado να συνοδεύουν τις βόλτες στο Βarrio Alto της Λισσαβώνας και οινικές εμπειρίες στα οινοποιεία του Οπόρτο.

Το ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει από την πρωτεύουσα της χώρας, εκεί που τα τραμ διασχίζουν τη Λισσαβώνα για να καταλήξουν είτε στην Αlfama όπου μπορείς να θαυμάσεις την ομορφιά της πόλης από το κάστρο του Sao Jorge  είστε στις γειτονιές δίπλα στη θάλασσα. Εκεί από όπου οι θαλασσοπόροι ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς το άγνωστο διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Μια επίσκεψη στο Βορρά της Χώρας επιβάλλεται. Aν αγαπάς το κρασί η κοιλάδα του  Douro σε περιμένει . Διάσημη για τα οινοποιεία της αλλά και για τον ομώνυμο ποταμό που διασχίζει μέχρι και τη Βόρεια Ισπανία. Το Πόρτο θα σε σαγηνεύσει με τα στενά δρομάκια της και τη γειτονιά του κρασιού «Porto»,όπου μια στάση για δοκιμή είναι απαραίτητη.  Η εναλλακτική πλευρά του Πόρτο σε καλεί σε μια επίσκεψη στη Livraria Lello .

Στο Niceland Travel μπορούμε να οργανώσουμε το tailor made ταξίδι σου στην Πορτογαλία. Φροντίζοντας τα αεροπορικά σου εισιτήρια και  τη διαμονή σου εκεί .

Επικοινώνησε μαζί μας  για να ταξιδέψουμε μαζί !

GALLERY

SHARE

TAGS